مشاور خانواده بررسی کرد؛
مدرس دانشگاه و مشاور خانواده، راه های مقابله با کمبود آرامش در زندگی را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری مجله راپیدی، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هییت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.
مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.
امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار های زندگی را مشخص می کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم گیری های بزرگ و کوچک را می دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.
وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه گر صورت می پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می شود و زندگی را به تباهی می کشاند.
مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان ها، افکار و فعالیت های آنان را به سمت کمبود ها و رفع آنها سوق می دهد. این نیاز و افکار می تواند انسان را از داشته هایش دور کند، داشته هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده ترین، بی هزینه ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.
در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هییت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به عنوان استاد منتخب سال 1402 و از امین پورصفر، عضو هییت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسیولیت پذیر سال 1402 با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "راه های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "راه های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟"، کلیک کنید.