وزیر اقتصاد دولت یازدهم با تاکید بر اینکه ایران امروز به سیاستمداری نیازمند است که برای دعوا نیامده باشد، گفت: امروز ایران به سیاستمداری نیاز دارد که راه گفتوگو کردن با آرمان حاکمیت را بر تشدید منازعات و دمیدن بر طبل اختلافات ترجیح میدهد.
به گزارش مجله راپیدی، علی طیّبنیا شامگاه چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ در آخرین تجمع انتخاباتی حامیان مسعود پزشکیان که در ورزشگاه شهید حیدرنیای تهران برگزار شد تاکید کرد: ۱۵ تیر روز یک تصمیم مهم و سرنوشت ساز برای ملت ایران است؛ تصمیمی برای عزت و اقتدار ایران و ایرانی؛ تصمیمی برای کاستن از رنج و آلام مردمان و ایستادن در برابر آسیبهای اجتماعی و این تصمیمی شخصی نیست و تاثیرات آن عمیق و پایدار است؛ بنابراین باید سنجیده و آگاهانه و با چشمانی باز تصمیم بگیریم.
وی با بیان اینکه «ابتدا باید بدانیم راه صحیح کدام است و سپس بفهمیم که چه کسی باید ما را در این مسیر همراهی کند»، اظهار کرد: رشد پر نوسان، تورم مزمن و ماندگار، بهرهوری پایین، تصویر پر ابهام از آینده, تحریمهای کمرشکن و طولانی مدت، کاهش انگیزه کارآفرینان و سرمایه گذاران برای فعالیت، نگرانی شدید مشیت به حوزه محیط زیست و کاستن خدمات مطلوب به بازنشستگان نمونههایی از اقدامات ما در حل مشکلات کشور است؛ گمان نمیکنم کسی منکر این مشکلات باشد و همگی شعار حل آن را میدهند اما همچنان مشکل خود دارد و علت آن نیز ناتوانی در گفتوگو و ناتوانی در تامین مشارکت همه ذی نفعان در تولید و اجرای سیاست.
عضو ستاد مسعود پزشکیان گفت: باید بیاموزیم که رویکردهای جزم اندیش، غیر منعطف و عاجز از جلب مشارکت مردم راه به جایی نمیبرد و مشکلات اقتصادی بدون گفتوگو خای عمیق حاصل نمی شود؛ تصمیم که در غیاب مردم و بخش خصوصی و جامعه مدنی اتخاذ شود، روی کاغذ باقی میماند. اکنون سوال اساسی این است که کدام یک از نامزدهایی ریاست جمهوری چنین رویکردی دارد؛ آیا کسی که تاکنون نتوانسته مشکلی را حل کند و حتی یک سازمان کوچک را مدیریت نکرده و پیچیدگیهای عرصه اجرا را نمیشناسد، میتواند تغییر رویکرد را عملی کند؟
طیب نیا با تاکید بر اینکه ایران امروز به سیاستمداری نیازمند است که برای دعوا نیامده است، گفت: امروز ایران به سیاستمداری نیاز دارد که ایران را برای همه ایرانیان میخواهد و خودی و ناخودی را برنمیتابد و خردمندی و تصمیم گیری علمی و مبتنی بر حقایق را ترویح میکند و راه گفتوگو کردن با آرمان حاکمیت را بر تشدید منازعات و دمیدن بر طبل اختلافات ترجیح میدهد و گفتوگو کردن با دنیا را از جنگیدن با آنها دشوارتر نمیداند؛ او پشتوانه مردمی و اعتماد میان دولت و ملت را مهمترین عامل اقتدار ایران میشناسد و مروج صلح و مدارا و حفظ کرامت انسان است و به زنان احترام میگذارد.
وی تاکید کرد: باید به رئیس جمهوری رای دهیم که نگاه به دور از تبعیض به اقوام، مذاهب، مرز نشینان و حاشیه نشینان دارد و از خدا پروا دارد و صادق است و گردن خود را در گروی عمل به وعدههایش قرار میدهد. به این دلایل است که انتخاب مهم من در روز جمعه ۱۵ تیر مسعود پزشکیان است و همه کسانی که خود را نسبت به رنج مردمان و آینده مردمان و نسلهای خود و عزت و اقتدار ایران و ایرانی متعهد میدانند در ابتدا به مشارکت در این تصمیم گیری ملی و سپس رای به دکتر پزشکیان دعوت میکنم.
پایان خبر مجله راپیدی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طیّبنیا: ایران به سیاستمداری نیازمند است که برای دعوا نیامده است" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طیّبنیا: ایران به سیاستمداری نیازمند است که برای دعوا نیامده است"، کلیک کنید.