درمان پسوریازیس با قارچ گانودرما

زگیل تناسلی که ناشی از قارچ پاپیلومای انسانی یا همان HPV است از طریق رابطه جنسی به مردان و زنان منتقل می شود. این ویروس بسیار خطرناک است. مطالعات بسیار فراوانی در زمینه تاثیر قهوه فوری سوپریم دکتر بیز برای ترک اعتیاد صورت گرفته است و در نهایت محققین دریافتند که قهوه گانودرما با داشتن عصاره AHCC می تواند به راحتی بیماری اعتیاد را درمان کند.

درمان پسوریازیس با قارچ گانودرما

برای مصرف قارچ گانودرما به منظور درمان زگیل تناسلی بهتر ایت که با توجه به طعم تلخ و نامطلوب قارچ گانودرما به صورت خام از چای قارچ گانودرما یا دم کرده قادچ گانودرما استفاده کنید. بر اساس تحقیقات صورت گرفته قارچ گانودرما حاوی آنزیم هایی است که موجب کاهش سطح قند خون می شوند و مصرف منظم از قارچ گانودرما می تواند تاثیر خود را بر کاهش قند خون نشان دهد. دیگر تاثیر قارچ گانودرما بر دیابت این است که می تواند موجب رفع و از بین رفتن لکه های تیره ای که بر روی پای افراد مبتلا به دیابت وجود دارد، شود.

چای قارچ گانودرما

قارچ گانودرما طعمی تلخ و نامطلوب دارد و به همین علت عموما از این قارچ غیر سمی در تهیه غذا و خوراکی ها استفاده نمی شود و از آن به صورت چای و یا دمموش استفاده می کنند. چای قارچ گانودرما سرشتر از مواد مغذی است و خواص و فواید فراوانی برای سلامت جسم و روان دارد. چای قارچ گانودرما سرشار از آنتی اکسیدان ها، پلی ساکارید ها،  کلسیم ، آدنوزین، پروتیین، آلکالوییدها، پتاسیم، فسفر، استرول های گیاهی، بتا گلوکان، تری ترپن ها، ویتامین های گروه B، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین D است. برای تهیه چای قارچ گانودرما ابتدا یک قابلمه با مقدار کافی آب را روی حرارت گاز قرار دهید. سپس به ازای هر نفر از پودر قارچ گانودرما به مقدار یک تا دو گرم به آب اضافه کنید و اجازه دهید همراه با آب برای مدت زمان پنج تا ده دقیقه بجوشد و بعد حرارت گاز را کم کنید.

این مخلوط آب و گانودرما را برای مدت زمان یک الی سه ساعت روی حرارت قرار دهید و به این نکته توجه کنید که هر قدر برای مدت بیشتری روی حرارت باشد، اثربخشی چای قارچ گانودرما نیز بیشتر خواهد بود. سپس چای قارچ گانودرما را از صافی عبور دهید و در صورت تمایل برای طعم بهتر می توانید این چای را به کمک عسل، شیره انگور و یا شیره خرما شیرین کرده و کمی از تلخی طعم گانودرما بکاهید. مضرات قارچ گانودرما قارچ گانودرما در کنار خواص و فوایدی که دارد در صورت استفاده طولانی مدت و بی رویه از آن می تواند عوارض و مضراتی را نیز به دنبال داشته باشد. مصرف قهوه جینسینگ برای زود انزالی برای مدت بیشتر از سه تا شش ماه می تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک مانند خشکی دهان، گلو و مجرای بینی شود.

استفاده بیرویه و طولانی مدت از قارچ گانودرما می تواند عوارضی مانند سرگیجه، خارش پوست، ناراحتی معده، مشکلات گوارشی، خون دماغ، راش، سردرد و دیده شدن خون در مدفوع را نیز به دنبال داشته باشد. افرادی که تعداد پلاکت خون بسیار پایین دارند باید از مصرف مقادیر بالای قارچ گانودرما خودداری کنند؛ زیرا ممکن است باعث خون ریزی شود. قارچ گانودرما ممکن است با داروهای فشار خون، دارو های دیابت و داروهای اختلالات سیستم ایمنی تداخل داشته باشد. خانم های باردار مادران شیرده، افراد مبتلا به اختلالات خونی، افراد با فشار خون پایین و افرادی که قرار است جراحی داشته باشند نیز باید از مصرف قارچ گانودرما خودداری کنند.

همچنین افراد مبتلا به بیماری های خودایمنی نیز باید از مصرف قارچ گانودرما پرهیز کنند زیرا این قارچ موجب تقویت سیستم ایمنی و درنتیجه تشدید بیماری می شود. قارچ گانودرما ممکن است با داروهای فشار خون بالا و داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین، هپارین، آسپریدر این مقاله قصد داریم به طور اجمالی شما را با قارچ گانودرما و خواص آن آشنا کنیم. همچنین شما می توانید برای اطلاع دقیق از نحوه مصرف، مشاهده قیمت و سفارش و یا خواص قهوه فوری موکا دکتر بیز برای ترک اعتیاد به صفحات زیر مراجعه نمایید . قارچ گانودرما لوسیدوم که به عنوان قارچ ریشی هم شناخته می شود یک قارچ با طعمی تلخ است که بیش از دو هزار سال در طب سنتی چینی ها در درمان شرایط مختلف به کار رفته می رود.

این قارچ که جزو قلیایی ترین مواد غذایی در جهان است، ارزش تغذیه ای بسیار زیادی دارد و پیشینه استفاده از این قارچ در طب سنتی به بیش از 2000 سال پیش بازمی گردد. نام علمی آن گانودرما لوسیدوم است و گونه ای از قارچ های قرمز محسوب می شود. هم ساقه و هم کلاهک این قارچ در برگیرنده موادی به نام بتاگلوکان هاست که می تواند قدرت سیستم ایمنی را بهبود ببخشد.  افراد ثروتمند در دوران باستان از این قارچ شگفت انگیز به امید آرامش استفاده می کردند. در حال حاضر به این قارچ پادشاه گیاهان گفته می شود. گانودرما می تواند سلامت و طول عمر افراد را بیشتر کند. این قارچ سال هاست که در طب چینی برای درمان بیماری های مختلفی همچون درد بدن، سرطان و بیماری کبدی مورد استفاده قرار می گیرد.

و داروهای ضدالتهاب غیراستروییدی تداخل داشته باشد. گانودرما لوسیدوم یک قارچ بزرگ و سفت است که برای درمان شرایط مختلفی از آن استفاده می شود. این قارچ که با نام لینگژی هم شناخته می شود می تواند مزایای مختلفی بر روی سیستم ایمنی، سیستم قلبی عروقی و غدد مختلف مانند پروستات داشته باشد. اگرچه برای این قارچ عوارض خاصی گزارش نشده است اما باید بدانید برای چه بیماری هایی از این قارچ استفاده می کنید و قبل از مصرف قارچ گانودرما با پزشک خود مشورت نمایید. این قارچ می تواند با برخی داروها تداخل ایجاد کند.

این قارچ برای مشکلات روحی و نورولوژیکی متعددی هم تجویز می شود. قارچ گانودرما در رنگ های مختلف وجود دارد اما گونه قرمز رنگ آن بیشتر از سایر گونه ها کشت و مورد استفاده قرار می گیرد. قارچ ریشی برای پخت و پز استفاده نمی شود زیرا طعم تلخ بسیار تندی دارد. شما نمی توانید این قارچ را در سوپرمارکت ها یا فروشگاه ها بیابید. این نوع قارچ تنها برای مقاصد پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. قارچ گانودرما در ابتدا در حیات وحش رشد پیدا می کرد اما در حال حاضر در مزارع  و زمین های خاصی کشت می شود. این قارچ به کمک روش کشت بافت رشد داده می شود. این فرآیند از تکنیک جداسازی سانتریفوژی برای حفظ مواد مغذی موجود در قارچ استفاده می کند.

قارچ گانودرما که با نام قارچ جان افزا یا ریشی نیز شناخته می شود نوعی قارچ سخت بوده که در طب سنتی چینی برای سلامتی و افزایش طول عمر استفاده می شود. متخصصن طب سنتی معتقدند که قارچ گانودرما می تواند برای قند خون و دیابت، پسوریازیس، رفع خستگی و ضعف بدن، کنترل کلسترول خون، کنترل فشارخون، افزایش استقامت و تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان سرطان مفید باشد. در ادامه به بررسی خواص قارچ گانودرما و برخی از عوارض قارچ گانودرما می پردازیم. افزایش استفاده از طب سنتی و گیاهان دارویی باعث شده که مردم تمایل بیشتری به استفاده از درمان های گیاهی بجای داروهای شیمیایی داشته باشند. توجه داشته باشید که قارچ گانودرما فقط برای مصارف دارویی مورد استفاده قرار می گیرد و برای پخت و پز مناسب نیست.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "درمان پسوریازیس با قارچ گانودرما" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "درمان پسوریازیس با قارچ گانودرما"، کلیک کنید.