گنجاندن پتاسیم در وعده های غذایی در کنار کاهش نمک مصرفی برای تنظیم فشار خون و کاهش خطر سکته مغزی مفید است.
به گزارش مجله راپیدی، پزشکان انگلیسی می گویند مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی پتاسیم بالا می تواند در کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی موثر باشد.
آنها همچنین تاکید دارند در حالی که افزایش پتاسیم در وعده های غذایی تاثیر مثبتی بر تنظیم فشار خون دارد، تاثیر معکوسی بر عملکرد کلیه و میزان هورمون های بدن نخواهد داشت.
پزشکان معتقدند افراد بزرگسال باید بیش از چهار 4 پتاسیم در روز مصرف کنند.
نتایج مطالعات پیشین نیز نشان می دهد افزایش 4-3 گرمی پتاسیم در وعده غذایی به کاهش فشار خون در افراد مبتلا می شود و با کاهش 24 درصدی سکته مغزی ارتباط دارد.
به گزارش کتابخانه ملی دارو در ایالات متحده، پتاسیم یک ماده معدنی است که بدن برای کمک به رشد ماهیچه ها و حفظ فعالیت مطلوب سلول ها و بافت ها از آن استفاده می کند. پتاسیم در ماهی هایی مانند ماهی آزاد، ماهی روغن، سفره ماهی و ساردین یافت می شود. همچنین سبزیجات برگ پهن و سبز رنگ و کلم بروکلی، نخود، سیب زمینی به همراه پوست و گوجه فرنگی منابع غنی از پتاسیم هستند. دیگر مواد غذایی حاوی پتاسیم، میوه های مرکبات، سیب، موز، خرما و زردآلو هستند.
ضعف ماهیچه ها، خستگی، کاهش ضربان قلب و واکنش های بدنی کُند همگی نشان دهنده این واقعیت هستند که شما نیازمند مقدار بیشتری پتاسیم در رژیم غذایی روزانه تان هستید. لازم به ذکر است که مصرف مکمل های حاوی پتاسیم حتما باید با توصیه پزشک صورت گیرد.
پایان خبر مجله راپیدی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی"، کلیک کنید.