آفتاب نیوز :
از سقف کاذب به عنوان پوششی برای سقف اصلی استفاده می شود. این سقف ها قابلیت پنهان کردن سیستم های تهویه، نور، سیستم الکتریکی، صوتی و گازی را دارند و در طرح های مختلفی قابل اجرا هستند. برای انتخاب بهترین سقف کاذب بهتر است که با ویژگی ها، مواد اولیه و مزایای هر کدام از آن ها آشنا شوید. سقف کاذب آکوستیک، آلومینیومی، شیشه ای و کناف نمونه هایی از انواع سقف کاذب هستند. این نوع سقف علاوه بر خاصیت پوشش دهی سیستم ها، زیبایی ظاهر محیط را نیز دوچندان می سازد.
انواع سقف کاذب
سقف کاذب را می توان براساس قیمت، شرایط آب وهوایی، کاربرد معماری و مواد اولیه آن به چندین دسته تقسیم کرد. انواع مختلف سقف کاذب را براساس ویژگی ها، وزن، نوع اجرا و قابلیت های هر کدام می توان در فضا های متفاوتی به کار برد. این سقف ها، سقف اصلی را پوشانده و ظاهری زیباتر ایجاد می کنند. سقف کاذب کناف از رایج ترین و محبوب ترین سقف های کاذب است که می توان در محیط های مختلفی آن را نصب کرد. سقف کاذب شیشه ای با امکان عبور نور برای سالن های اجتماعات و ورزشی مناسب است و از مدل آکوستیک نیز می توان برای سینما ها استفاده کرد.
سقف کاذب شیشه ای
سقف کاذب شیشه ای یکی از شیک ترین انواع سقف کاذب است. اکثر شیشه های این سقف ها از جنس سکوریت بوده و نور را عبور می دهند. اگر می خواهید محیطی روشن و دلباز داشته باشید، بهترین انتخاب برای سقف کاذب، مدل شیشه ای آن خواهد بود. علاوه بر این تمیز کردن این سقف های کاذب نیز آسان تر است. همچنین به دلیل وزن زیاد، احتمال شکستگی سقف کاذب شیشه ای نیز زیاد است و برای اجرای آن ها باید هزینه بیشتری را در نظر بگیرید.
سقف کاذب کناف
سقف کناف نوعی سقف کاذب است که به شکل پنل های گچی صاف یکپارچه و مشبک به سقف متصل می شود. این سقف ها از زیرسازی فولادی با وزن کم برخوردار هستند که پنل های گچی روکش دار را روی آن نصب می کنند. وزن سبک، عدم نیاز به رنگ آمیزی، تعمیر آسان و قیمت مناسب از ویژگی های مثبت این نوع سقف به شمار می روند. سقف کاذب کناف دارای دو نوع ثابت و مشبک است که در نوع ثابت امکان اجرای طرح های دکوراتیو وجود دارد و نوع مشبک یا همان متحرک را نیز می توان به صورت جداگانه به حرکت درآورد.
سقف کاذب آلومینیوم
در ساخت سقف کاذب آلومینیوم از تایل هایی با ابعاد 60 در 60 استفاده می کنند. این سقف ها برای محیط هایی که باید امکان دسترسی به سقف فراهم باشد مانند بیمارستان ها، آزمایشگاه ها، سالن فرودگاه و دیگر مکان های عموگی مناسب هستند. هنگام نصب سقف کاذب آلومینیومی به بتونه کاری نیاز نخواهد بود. همچنین در صورت خرابی می توان آن ها را تعمیر کرد. از ویژگی های برجسته این نوع سقف کاذب می توان به عدم تغییر رنگ، سرعت اجرای بالا، تنوع سقف، تعمیر ساده و… اشاره کرد.
سقف کاذب آکوستیک
همان طور که از نام سقف کاذب آکوستیک پیداست برای فضا های پرسروصدا و شلوغ مناسب است. این نوع سقف عبور اصوات مزاحم را در محیط هایی مانند سینما ها و سالن های سخنرانی که لازم است صدای بلند به بیرون منتقل نشود، کاهش می دهد. این نوع سقف توسط موادی مانند ورقه های مقوایی و پلاک های گچی ساخته می شود. در استودیو ضبط صدا نیز ممکن است به این نوع سقف کاذب همراه با ورقه آلومینیوم یا پشم شیشه نیاز باشد.
سقف کاذب گریلیوم
سقف کاذب گریلیوم از آلومینیوم یا آلیاژ ساخته می شود و جنبه تزیینی دارد. به این نوع سقف کاذب ها، سقف باز نیز گفته می شود. در مورد ظاهر آن می توان گفت که پس از نصب این نوع سقف، حفره های مربعی که کنار یکدیگر قرار دارند را مشاهده خواهید کرد. وجود یک کانال در پشت این نوع سقف کاذب سبب می گردد تا سیم های اضافی لامپ و لوستر دیده نشوند. نصب این سقف کاذب با کمک آویز، زنجیر و سیم مفتول انجام می گیرد.
سقف کاذب آی گلس
سقف کاذب آی گلس نوعی دیگر از سقف کاذب است که برای ساخت آن از تایل های شفاف آکریلیک استفاده می شود. این سقف ها نیز مانند نوع شیشه ای نور را عبور داده و محیط را روشن نگه می دارند. از سقف کاذب آی گلس برای ایجاد جلوه ای زیبا و شیک همراه با سقف ام دی اف نیز استفاده می کنند. این نوع سقف های کاذب بسیار سبک وزن بوده و با طرح های متنوعی موجود هستند.
سقف کاذب رابیتس
رابیتس را می توان نوعی ورق مشبک از جنس گالوانیزه معرفی کرد. این ورق را توسط سیم آرماتوربندی به شبکه فرعی متصل می کنند. سقف کاذب رابیتس دارای دو نوع برجسته و صاف بوده که نوع برجسته برای دهانه های بزرگ و نوع صاف برای دهان های کوچک مناسب است. طرح پذیری متنوع، سرعت اجرای بالا و دسترسی ساده از مزایای سقف کاذب رابیتس به حساب می آیند. در مورد معایب این نوع سقف نیز می توان مواردی مانند مصرف بالای گچ، وزن بالا و محدودیت آب وهوایی را ذکر کرد.
از آنجایی که امروزه سقف کاذب در ساختمان سازی مورد توجه قرار گرفته، بهتر است پس از شناخت انواع آن و مزایایی که هر کدام دارند، بهترین نوع سقف کاذب را برای محیط خود انتخاب نمایید. سقف کاذب کناف یکی نوعی از این سقف ها است که از پنل های گچی ساخته می شود و ظاهری بسیار زیبا دارد. سقف کاذب آکوستیک، آلومینیوم و گریلیوم نیز از مدل های دیگر هستند. برخی از این سقف های کاذب وزن بیشتری داشته و برخی سبک وزن هستند. بدین ترتیب باتوجه به محیطی که قرار است سقف کاذب در آن نصب شود، باید نوع مناسب را انتخاب کنید.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بهترین نوع سقف کاذب کدام است؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بهترین نوع سقف کاذب کدام است؟"، کلیک کنید.