در گفتوگو با مجله راپیدی مطرح شد؛
آخرین خبرها از وضعیت محمدعلی بهمنی نشان میدهد که هوشیاری او روی عدد پنج بوده و وضعیت مناسبی را نشان نمیدهد.
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری مجله راپیدی، چند روزی است که شاعر غزل سرای معاصر در بستر بیماری است، بهمنی به علت خونریزی شدید مغزی دو شب پیش (۳۱ مرداد) به بیمارستان مراجعه کرد و به علت وسیع بودن خونریزی سریعا به اتاق عمل منتقل شد.
خبرنگار مجله راپیدی در گفتوگو با پرستار بخش این شاعر حال وی را جویا شد که او گفت: استاد بهمنی در بخش مراقبتهای ویژه هستند و با دستگاه نفس میکشند، هوشیاریشان روی عدد پنج است که متأسفانه برای سطح هوشیاری او عدد خوبی نیست اما ما همچنان امیدوار به مداوا هستیم و امید داریم که به زودی بهبودی حال این شاعر را شاهد باشیم.
به گزارش مجله راپیدی، بهمنی شاعر و غزل سرا، متولد ۱۳۲۱ در دزفول است. فریدون مشیرینخستین کسی بود که توانایی شعرگویی را در بهمنی، پیدا کرد و او نخستین شعرش را در ۱۰ سالگی برای مادرش سرود و مجله «روشن فکر» در سال ۱۳۳۱ آن را چاپ کرد.
بهمنی از سال ۱۳۴۵ همکاری خود را با رادیو آغاز کرد و و برنامه صفحه شعر را با همکاری شبکه استانی خلیج فارس ارائه داده است. او از سال ۱۳۵۲ ساکن بندرعباس شد و پس از پیروزی انقلاب، به تهران آمد و مجدد به سال ۱۳۶۳ به بندرعباس عزیمت کرد و در حال حاضر نیز، ساکن همانجاست. وی یکی از توانمندترین و موثرترین ترانه سرایان این دوره است و تاکنون با هنرمندان زیادی در عرصه موسیقی همکاری داشته است که از جمله شاخصترین آنها زنده یاد ناصر عبدالهی است. نخستین مجموعه بهمنی به نام «باغ لال» را انتشارات بامداد در سال۱۳۵۱ منتشر کرد و درپی آن آثار بسیاری از وی به دست مخاطبانش رسید. دو مجموعه «گاهی دلم برای خودم تنگ می شود» و «شاعر شنیدنی است» از آثار بسیار مشهور در کارنامه بهمنی، به چاپ دهم نیز رسیده است. بهمنی سال ۱۳۷۸ غزل سرای نمونه کشور شد و سال ۱۳۸۵ در نخستین دوره جشنواره شعر فجر به اتفاق حسین منزوی برگزیده بخش شعر کلاسیک شد و در فهرست چهرههای ماندگار شعر قرار گرفت.
در بین آثار بهمنی «گاهی دلم برای خودم تنگ می شود» در رشد غزل معاصر، مجموعهای تأثیرگذار است. عشق از جمله مضمون غزلهای اوست. بسیاری بر این عقیدهاند که غزلهای او وامدار سبک و سیاق نیما یوشیجاست. آنچنان که خود او میگوید: «جسمم غزل است اما روحم همه نیمایی است در آینه تلفیق این چهره تماشایی است.»
خبرگزاری مجله راپیدی برای این شاعر غزلسرای فارسی آرزوی سلامتی دارد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آخرین وضعیت شاعر غزلسرای معاصر/ هوشیاری بهمنی ۵ است" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آخرین وضعیت شاعر غزلسرای معاصر/ هوشیاری بهمنی ۵ است"، کلیک کنید.