دلیل اعتماد مردم به هلال احمر برای کمک در زمان بروز بحران ها چیست؟

دلیل اعتماد مردم به هلال احمر برای کمک در زمان بروز بحران ها چیست؟

رییس جمعیت هلال احمر در برنامه صف اول به بیان توضیحاتی درباره اقدامات این جمعیت در سیل سیستان و بلوچستان، حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، زلزله ترکیه، کمک به مردم غزه و سایر اقدامات مهم این نهاد در 1402 پرداخت.

به گزارش مجله راپیدی، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ پیر حسین کولیوند، رییس جمعیت هلال در گفت وگوی زنده تلویزیون “برنامه صف اول” درخصوص اقدامات هلال احمر در سیل سیستان و بلوچستان گفت: در اسفندماه سال گذشته سیل در سیستان و بلوچستان دو روز قبل از انتخابات به وقوع پیوست  و هلال احمر بلافاصله شروع به ارسال کمک ها و بالگردها کرد.

وی ادامه داد: از چند محور کمک رسانی ها را شروع کردیم و مسیولان ارشد هلال احمر در منطقه حضور پیدا کردند.

کولیوند بیان کرد: با قایق، بالگرد و لجستیک قوی و با کمک سایر دستگاه های امداد رسان شروع به کمک مردم سیل زده سیستان و بلوچستان کردیم.

در سیل اسفندماه، تا شرایط مردم سیستان و بلوچستان پایدار نشد مردم این استان را تنها نگذاشتیم

کولیوند گفت: حتی مردم ما برای مردم پاکستان هم کمک های نقدی و غیر نقدی خود را به هلال احمر دادند. البته هلال احمر وظیفه رفع موارد اضطرار را دارد و این کار را در سیل سیستان و بلوچستان انجام دادیم.

 دلیل اعتماد مردم به هلال احمر برای کمک در زمان بروز بحران ها چیست؟

وی ادامه داد: قبل از وقوع حوادث دستگاه های امدادرسانی جلساتی را با سازمان مدیریت بحران و سایر دستگاه ها مثل سپاه و ارتش برگزار می کنند و مشکلات مدیریت بحران سنوات قبل بررسی می شود، تا در زمان بروز حوادث یک هم افزایی بین دستگاه ها به وجود بیاید و این هم افزایی باید اثر گذاری بیشتر کمک های هلال احمر به مردم آسیب دیده شده است.

 رییس جمعیت هلال احمر بیان کرد: این هم افزایی باعث ایجاد یک سرمایه اجتماعی برای هلال احمر شده که اعتماد مردم به این جمعیت بالا برود و مردم کمک های خود را به هلال احمر می دهند.

 اقدامات هلال احمر در اربعین 1402

کولیوند با بیان اینکه هلال احمر در اربعین اقدامات زیادی را انجام و کمک رسانی به زایران در حوزه های مختلف و در مرزهای چندگانه را انجام داده است افزود: مهمترین بخش کار هلال احمر در اربعین در عراق است زیرا وظیفه درمان در عراق هم بر عهده هلال احمر است.

رییس جمعیت هلال احمر بیان کرد: در اربعین گذشته فعالیت های بسیار موثرتر نسبت به سال قبل انجام دادیم زیرا هم افزایی با سایر ارگان های داخلی و خارجی ارتقا پیدا کرده بود.

به گفته این مقام مسیول، در هر 100 کیلومتر یک پایگاه امداد و نجات تاسیس کردیم و درمانگاه های متعددی هم در عراق و نجف به صورت ثابت و سیار ایجاد کردیم.

وی اضافه کرد: در اربعین 1402 برای اولین بار جراحان ایرانی در عراق حضور پیدا کردند. 32 مرکز سلامت و 4 بیمارستان در مسیر نجف به کربلا داشتیم و یک بیمارستان ایرانی در نجف نیز مشغول خدمات رسانی بود. تفکر ما در هلال احمر این است که هر کار زمین مانده ای را انجام می دهیم.

 اقدامات بین المللی هلال احمر

کولیوند گفت: در حوادث ملی و بین المللی هلال احمر به عنوان اولین گروه امدادرسان و کمک رسان حضور پیدا کرده است. نیروهای هلال احمر در هر حادثه ای که نیاز به کمک و پوشش امدادی باشد، حاضر است. حتی در همین شب های قدر نیز نیروهای هلال احمر در کنار مردم حضور داشته اند.

وی بیان کرد: در حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان دو امدادگر هلال احمر به شهادت رسیدند و با وجود شدت حادثه و تلخ بودن آن نیروهای هلال احمر از همان لحظات اولیه در کنار مردم حضور داشتند.

وی افزود: در زلزله افغانستان هم چند ماه قبل از وقوع زلزله، درمانگاه هلال احمر ایران در این کشور تعطیل شده بود ولی وقتی که زلزله در افغانستان به وقوع پیوست، هلال احمر ایران بدون توجه به این مسیله به مردم افغانستان کمک کرد. این درمانگاه بازگشایی شد و در واقع با دیپلماسی توانستیم این مشکل را برطرف کنیم.

رییس جمعیت هلال احمر بیان کرد: عالی ترین نشان فداکاری ترکیه به دلیل اقدامات هلال احمر ایران در زلزله ترکیه، از سوی رییس جمهور این کشور به ما اهدا شد.

کولیوند گفت: در هرکجای دنیا که اتفاقی رخ دهد هلال احمر ایران بدون توجه به مسافت، دین، نژاد و رنگ و …. شروع به امدادرسانی می کند.

خدمات رسانی 130 هزار هلال احمری در کل کشور روزانه در ایام نوروز

وی بیان کرد: امسال ظرفیت منابع انسانی و لجستیک هلال احمر در نوروز 2 برابر شده است. 130 هزار امدادگر، نجاتگر، داوطلب و… در کل کشور مشغول خدمت رسانی به مردم هستند. در 30 کیلومتری ورودی شهرها پست های خدمات بشر دوستانه سازمان جوانان تاسیس شده است.

رییس جمعیت هلال احمر توضیح داد: تا امروز 4 میلیون 735 هزار نفر از مردم در سراسر کشور از خدمات نوروزی هلال احمر استفاده کرده اند که نسبت به سال گذشته در همین نوروز، شاهد رشد 46 درصدی خدمات هلال احمر بوده ایم.

وی توضیح داد: داروخانه های هلال احمر در ایام نوروز، شبانه روزی شده اند زیرا این داروخانه ها، داروهای خاص و کمیاب را دارند.

کولیوند بیان کرد: 25 هزار خدمت ما مربوط به امدادرسانی در حوادث و تصادفات جاده ای بوده است. البته امدادرسانی ما در عملیات جوی هم نسبت به نوروز سال گذشته 45 درصد افزایش داشته است.

رییس جمعیت هلال احمر گفت: در اصفهان، فارس، مازندران و سمنان بیشترین عملیات ها و در استان های قم، کردستان، یزد، و سیستان و بلوچستان هم کمترین عملیات های امدادی هلال احمر را داشته ایم.

تمهیدات هلال احمر در نوروز امسال

رییس جمعیت هلال احمر بیان کرد: هلال احمر همچنین در ایام نوروز امسال طرح نیابت (بازدید از سالمندان)، هلال رحمت، پایش سلامت، جمع آوری کمک برای مردم غزه، پایش بهرفت، فضای دوستدار کودک، ارایه آموزش های امدادی، خیمه های نماز، سفره های افطار، آموزش خود امدادی و دگر امدادی و …. را اجرایی کرده است.

وضعیت انبارهای هلال احمر

وی خاطرنشان کرد: دولت حمایت خوبی از لجستیک و انبارهای امدادی هلال احمر داشته است اما حد استاندارد و ایده آل انبارهای هلال احمر تکمیل نیست. ما تلاش کردیم با موجودی فعلی وظایف خود را انجام دهیم. به تازگی بودجه ای هم برای تکمیل انبارهای هلال احمر به ما تخصیص پیدا کرده است.

وضعیت بالگردهای هلال احمر

وی ادامه داد: 900 خودروی امدادی خریداری کردیم و از طریق کمرگ به کشور وارد و موانع واردات این خودروها را برطرف کردیم.

رییس جمعیت هلال احمر ادامه داد: 23 فروند بالگرد داریم و نیاز جدی به بالگرد مخصوصا بالگردهای دید در شب داریم. این بالگردهای ما در شب، زمین گیر می شوند. باید 10 فروند بالگرد به ناوگان هوایی ما اضافه شود. بالگردهای هلال احمر خاصیت لجستیکی دارد و می تواند حجم زیادی از نیرو و تجهیزات را منتقل کند و می تواند بار زیادی را در زمان بحران ها از روی دوش هلال احمر بردارد. امیدواریم که امسال این ناوگان بالگردی هلال احمر را تقویت کنیم.

کولیوند گفت: هم برای لجستیک و هم برای منابع انسانی برنامه داریم نیروهای واکنش سریع و متخصصی داریم و سعی کرده ایم در کل کشور، دوره های مهارت افزایی و تمرین برای نیروهایمان داشته باشیم تا آماده و چابک باشند.

هلال احمر و جایگاه بین المللی

وی ادامه داد: هلال احمر با توجه به اینکه یک نهاد بین المللی بشردوستانه است، در شرایط تحریم ها هم می تواند با همکاری فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر، داروهای مورد نیاز و کمبود کشوری را وارد کند. در موضوع کمبود آنتی بیوتیک کودکان و واکسن کرونا، هلال احمر به میدان و به کمک مردم آمد. از نظر آموزش های عمومی به بیش از 3 میلیون نفر، آموزش های عمومی مقابله با بحران داده ایم.

کولیوند افزود: از سوی دیگر در دوره جدید و در راستای تقویت نیروی انسانی و ارتقاء فعالیت ها، با تلاش های انجام شده کانون های هلال احمر را از 8 هزار مورد کانون دانش آموزی به 68 هزار مورد رساندیم.

رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه کانون های طلاب را افزایش دادیم و نیروهای مسلح را آموزش داده ایم، بیان کرد: انبارهای منطقه ای ایجاد کرده ایم که این انبارها، کالاهای زیستی و لجستیکی داشته باشند تا در زمان بحران به کمک ما بیاید. پهبادهای ارزیابی میزان خسارات وارده را هم در جمعیت هلال احمر اضافه می کنیم.

وی افزود: انبارهای منطقه ای را بر اساس آمایش سرزمینی و و احصاء آسیب ها ایجاد کرده ایم تا برای مقابله با بحران اقدام کنیم.

وضعیت شرکت های داروسازی هلال

رییس جمعیت هلال احمر بیان کرد: یکی از شرکت های داروسازی هلال احمر وارد بورس شده است و در تلاش برای وارد کردن سایر شرکت های دارو سازی هستیم.

کولیوند گفت: وجود این شرکت ها کامل کننده وظایف هلال احمر است نه مختل کننده اقدامات سایر ارگان ها. این شرکت های دارویی هلال احمر برای تجارت نیست بلکه برای کاهش درد مردم است.

اقدامات هلال احمر برای حمایت از مردم غزه

وی ادامه داد: جلساتی به صورت مجازی، حضوری و تلفنی و ملی و بین المللی برای حمایت از مردم غزه برگزار کردیم.

کولیوند گفت: کنفرانس هایی برای کمک به مردم غزه نیز برگزار کردیم. کنگره اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین الملل بشردوستانه در غزه نیز برگزار شد و 90 مورد نقض حقوق بشر در غزه را احصا کردیم و در دادگاه های بین المللی با حمایت  86 کشور، طرح کردیم.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از  30 هزار نفر در غزه شهید شده اند و بیش از 72 هزار نفر مجروح و بیش از 8 هزار نفر از آنها از دریافت خدمات درمانی محروم هستند.

به گفته این مقام مسیول؛ 34 هزار نوزاد در این 5 ماه متولد شده اند و مادران و نوزادان شرایط سختی دارند. 65 هزار مادر باردار در غزه وجود دارند که نیازمند خدمات بهداشتی و درمانی هستند.

کولیوند گفت: فقط 25 درصد از کمک هایی که جمع آوری شده و در بندر العریش مصر، وارد غزه می شود. روزانه 15 تا 20 کامیون، سایر کمک ها در بندر العریش در حال فاسد شدن است.

وی بیان کرد: مردم کشورمان کمک کردند و ما 10 هزار تن از طریق کمک های مردمی، اقلام و کمک های مورد نیاز را به غزه ارسال کردیم ولی رژیم اشغالگر صهیونیستی، از رسیدن کمک های بین المللی به مردم مظلوم غزه جلوگیری می کند.

پایان خبر مجله راپیدی

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دلیل اعتماد مردم به هلال احمر برای کمک در زمان بروز بحران ها چیست؟" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دلیل اعتماد مردم به هلال احمر برای کمک در زمان بروز بحران ها چیست؟"، کلیک کنید.