مدیر کل نظارت بر فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار عتبات در اربعین حسینی، از پایش مستمر انبارهای نگهداری این فراوردهها خبر داد.
به گزارش مجله راپیدی، دکتر عبدالعظیم بهفر با بیان این مطلب گفت: یکی از مهمترین دغدغه های زوار در پیادهروی اربعین، تأمین و توزیع غذای سالم با ماندگاری بالا، کم حجم با انرژی زیاد و مزهای مناسب است که در صورت عدم توجه و دقت کافی به ویژه با گرمای کم نظیر ماه و روزهای اخیر میتواند به چالش جدی برای شرکت کنندگان دراین مراسم معنوی تبدیل شود.
وی همچنین با طرح این موضوع که امروزه بیشترین رقابت در صنعت غذا در ابعاد تکنولوژیک آن است، خاطر نشان کرد: بهرهگیری از آخرین فناوریهای روز دنیا برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فرآوری غذا امری ضروری است و آینده متعلق به محصولات و فرآوردههایی است که اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را از طریق بهرهگیری از فناوریهای نوین نظیر خلاء و نانو دنبال میکند.
وی در پایان سخنانش با بیان اینکه مبتنی بر مقررات فراودههای غذایی و آشامیدنی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانهها، مشمول اخذ مجوزهای بهداشتی است، تصریح کرد: نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآوردههای غذایی و آشامیدنی به منظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه ضروری است و بخش مهمی از زنجیره تامین غذا محسوب میشود.
پایان خبر مجله راپیدی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین"، کلیک کنید.