عدم بحث با شریک زندگی و داشتن یک مادر یا پدر شوهر یا زن سلطهگر، دو نشانهای هستند که ممکن است نشان دهند ازدواج شما به شکست خواهد انجامید، هشدار داده شده است.
دکتر نیکول لپرا، روانشناس بالینی از فیلادلفیا، این ویژگیها را بهعنوان هشت الگوی رفتاری که در زوجهایی که «موفق نمیشوند» مشاهده کرده است، فهرست کرده است.
لپرا، که در شبکه اجتماعی X با نام @the.holistic.psychologist شناخته میشود، به یک میلیون دنبالکنندهاش گفت که اولین نشانهای که ممکن است رابطه به پایان برسد، خانوادهای است که “گبیش از حد دخالت میکند”. گ او توضیح داد که به اشتراک گذاشتن مسائل خصوصی با اعضای خانواده میتواند باعث از دست رفتن اعتماد یکی از طرفین شود و اصطکاک غیرضروری در رابطه ایجاد کند.
یکی دیگر از رفتارهای تخریبکننده روابط، فرض بدترین نیتها از سوی شریک زندگی است. او گفت: آنها فرض میکردند که نیت شریکشان منفی یا بدخواهانه است، بهجای کنجکاوی و فهمیدن، آنها متهم میکردند.
پرچم قرمز بعدی که دکتر لپرا اشاره کرد، برای زوجهایی که معمولاً دچار اختلافات شدید میشوند، خوشایند خواهد بود. او گفت بسیاری از زوجهایی که رابطهشان تمام شد، هرگز دعوا نمیکردند او توضیح داد که این مشکل معمولاً از اینجا ناشی میشود که یکی از طرفین از بحث یا بیان مشکلات خودداری میکند. وقتی که یکی از طرفین بالاخره به نقطه انفجار میرسید، طرف دیگر متعجب میشد، زیرا بهنظر میرسید هیچگاه مشکلی وجود نداشته است.
نشانه بعدی، فشار آوردن یک نفر به دیگری برای ایجاد تغییر در زندگیاش است. این رفتار باعث میشود طرف مقابل احساس کند که بهعنوان پروژه شریکش در نظر گرفته میشود و میتواند منجر به کینه و نارضایتی شود.
دکتر لپرا همچنین اشاره کرد که بسیاری از افراد در روابط خود انتظارات غیرواقعی از یک رابطه رومانتیک و ایدهآلی دارند که در نهایت به فروپاشی رابطه میانجامد. او توضیح داد که کسانی که دیدگاهی ایدهآلی از رابطه دارند، معمولاً در برابر واقعیتهای زندگی که میتواند سخت و گاهی خستهکننده باشد، مشکل دارند.
چسبیدن به مسائل کوچک و ندانستن زمان بخشش نیز میتواند رابطه را در هم بشکند. دکتر لپرا گفت: افراد با تحمل پایین در برابر ناامیدی و روشهای سختگیرانه در تعاملات، بدون درک اینکه چه زمانی باید از یک موضوع عبور کنند، تبدیل به افراد انتقادی و خستهکننده برای یکدیگر میشوند.
تمرکز بیش از حد بر ظاهر رابطه، مانند اینکه چگونه رابطه شما در دید دیگران یا رسانهها به نظر میرسد، یکی دیگر از ویژگیهایی است که میتواند رابطه شما را تخریب کند. دکتر لپرا تأکید کرد که رابطه باید بر اساس احساسات واقعی و تجربیات مشترک طرفین باشد، نه بر اساس آنچه دیگران میبینند.
در نهایت، ناتوانی در ترمیم رابطه بعد از یک دعوا یا عدم توانایی در عذرخواهی صحیح، یکی دیگر از رفتارهایی است که دکتر لپرا در روابط ناسالم مشاهده کرده است. او گفت: در روابط، همه ما به یکدیگر آسیب میزنیم و ممکن است خودمان آسیب ببینیم. ترمیم رابطه به معنی عذرخواهی، گوش دادن (حتی وقتی سخت است) و تلاش برای بهتر شدن است. بهجای ترمیم، متاسفانه دفاعخواهی و انحراف رخ میدهد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "این هشت رفتار حتما رابطه شما را از بین میبرد" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "این هشت رفتار حتما رابطه شما را از بین میبرد"، کلیک کنید.