استفاده از ظرفیت پژوهشی و علمی دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ مهدویت

استفاده از ظرفیت پژوهشی و علمی دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ مهدویت

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ مهدوی گفت: هر نهاد یا دستگاهی که می‌خواهد دوره تربیت مربی یا دانش افزایی مهدویت برگزار کند، می‌تواند از ظرفیت پژوهشی و علمی دانشگاه‌های استان بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرنگار مجله راپیدی، هادی حق‌شناس، نماینده عالی دولت در گیلان درجلسه ستاد اقامه نماز با اشاره به اهمیت اقامه نماز در جامعه، اظهار کرد: اهمیت نماز بر کسی پوشیده نیست و همه از نظر شرعی و قانونی وظیفه داریم که برای ترویج فرهنگ نماز همه تلاش خود را به کار گیریم.

وی با تأکید بر لزوم تلاش و برنامه ریزی برای ارتقای کمی و کیفی اقامه نماز در جامعه، تصریح کرد: باید علاوه بر توجه ویژه به مقوله اقامه نماز به عنوان ستون دین، تلاش کنیم نماز در همه زندگی، اخلاق و رفتار اثر گذار باشد.

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به برگزاری اجلاس استانی نماز در آستانه دهه مبارک فجر، افزود: امسال دهه فجر مقارن با اعیاد شعبانیه است؛ بنابراین باید جشن‌ها و برنامه‌های فرهنگی با محور بزرگداشت ایام شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی با رویکرد توسعه نشاط اجتماعی در جامعه برگزار شود. مجمع خیرین مسجدساز با هدف تاسیس مساجد جدید و تجهیز مساجد واقع در مناطق محروم با حضور اعضای حقیقی و حقوقی تشکیل خواهد شد.

حق‌شناس با تأکید بر توجه به مقوله نماز و فراهم آوردن زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم افزاری در مدارس استان گیلان، تصریح کرد: آموزش و پرورش مکلف است آمار نمازخانه مدارس را با اولویت دانش آموزانی که به سن تکلیف رسیده‌اند احصا کند تا بتوان از ظرفیت‌های موجود برای مهیا کردن زیرساخت‌های مورد نیاز اقامه نماز در مدارس استفاده شود.

وی با اشاره به اقدامات مطلوب دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در راستای ترویج فرهنگ مهدویت، بیان کرد: هر نهاد یا دستگاهی که می‌خواهد دوره‌های تربیت مربی یا دانش افزایی مهدویت برگزار کند، می‌تواند از ظرفیت پژوهشی و علمی دانشگاه‌های استان بهره‌مند شود.

لزوم توجه به ترویج سبک زندگی اسلامی در حوزه مهدویت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان نیز با بیان توجه به اهمیت ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه، گفت: ترویج سبک زندگی اسلامی، تأکید بر مقوله تعلیم و تربیت در مدارس، ارتقای بصیرت و آگاهی در جامعه همچنین آموزش و ترویج فرهنگ انتظار یکی از مواردی است که در حوزه مهدویت باید روی آن کار شود.

مجتبی ملکی‌چوبری اضافه کرد: در فضای دانشگاه‌ها و جامعه پرداختن به مقوله مهدویت و امامت می‌تواند در گسترش فضای انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار مؤثر باشد و این یکی از چند ماموریتی در دانشگاه آزاد اسلامی است که مقام معظم رهبری بر عهده این دانشگاه  برابر سند تحول و تعالی این دانشگاه گذاشته است.  امسال دانشگاه آزاد اسلامی گیلان این افتخار را دارد تا برگزار کننده و میزبان چهارمین جشنواره بین المللی امامت و مهدویت کشور با محور انتخاب کتاب سال مهدوی در ۲۴ بهمن سال جاری باشیم.

وی  با اعلام تشکیل دبیرخانه این جشنواره در دانشگاه آزاد اسلامی رشت، بیان کرد: تا این لحظه تعداد ۲۲۰ کتاب و اثر فاخر به دبیرخانه این جشنواره رسیده و علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند تا پایان دی ماه سال جاری آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با برشمردن برنامه‌های پیش‌بینی شده در این جشنواره، تبیین کرد: ارائه مقالات توسط سخنرانان ایرانی و خارجی از کشور‌های اسلامی، رونمایی از سرود مهدوی که توسط دانش آموزان مدارس سما ارائه خواهد شد، اجرای نمایش دو زبانه موضوعی، قدردانی از پیرغلامان و خادمان مهدوی از جمله برنامه‌های این جشنواره است که در ۲۴ بهمن اجرا می‌شود.

ملکی‌چوبری با بیان اینکه دبیرخانه مهدویت این دانشگاه بین دبیرخانه‌های مهدویت کشور موفق به کسب رتبه برتر شده، تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در راستای ترویج سبک زندگی اسلامی در دانشگاه‌ها و مدارس سما گیلان رتبه برتر کشور را به خود اختصاص داده است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "استفاده از ظرفیت پژوهشی و علمی دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ مهدویت" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "استفاده از ظرفیت پژوهشی و علمی دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ مهدویت"، کلیک کنید.